A PROENS ens agrada cuidar els nostres clients i oferir-los la millor qualitat i garantia, guanyant-nos dia a dia la seva confiança.

empresa_imatge

El grup d´empreses de PROENS, Promocions i Rehabilitacions S.L., constitueixen una promotora i constructora familiar, amb àmbit d’actuació per tota Catalunya però principalment en la Catalunya Central i en la zona del Pirineu Lleidatà al Pallars Sobirà.

 

PROENS, és va fundar en l’any 1988 compatibilitzant les actuacions de promoció d’habitatges amb les de rehabilitació de tot tipus d’edificis, indistintament públics i privats. A més, a partir del 2012 es va ampliar la oferta de serveis afegint a la nostra activitat la Gestió Immobiliaria, mitjançant la nostra marca PROENS Immobiliaria, amb la qual oferim tot tipus de serveis de gestió de venda i lloguer de tot tipus d´immobles, peritatges, etc.

 

L’objectiu de Grup PROENS ha estat sempre el de conèixer les necessitats dels nostres clients, i buscar la seva màxima satisfacció mitjançant el circuit de la millora contínua dels quatre puntals que donen abast a la mateixa:

 

LA GARANTIA que ens atorga la nostra experiència i actuacions.

 

EL MILLOR PREU, obtingut al incorporar en la mateixa organització la promoció, la construcció, la venda i post – venda.

 

LA QUALITAT dels materials i elements que incorporem a les nostres obres, tal com la sistematologia, cura i atenció en la seva col·locació, i els procediments d’autocontrol a realitzar.

 

I EL SERVEI POSTVENDA, un cop l’edifici o habitatge entra en funcionament, facilitem a l’usuari tot el que pugui necessitar per a l’ús i gaudiment del seu immoble.

proens_empresa1
proens_empresa2
proens_empresa3
proens_empresa4