Xalet en venda 230 m2, 4 habitacions 2 banys a Olius (Pi St. Just) – PR1195

OLIUS - EL PI DE ST JUST

  • Número d'habitacions: 4
  • Número de banys: 2
  • Metros útils: 200 m2

Descripció

Xalet semi nou en venda, amb 230 m2 construïts (planta baixa 180 m2 i planta primera  50 m2) sobre terreny de 585 m2, amb distribució:

PB: Garatge per a 2 vehicles amb porta automàtica seccioinal i altell per ubicació dipòsits i instal·lacions, rebedor-cancell, 2 dormitoris dobles amb armari encastat, bany complert amb plat de dutxa, cuina independent amb materials i acabats de 1ª qualitat. equipada amb vitroceràmica, electrodomèstics integrats i brasa-barbacoa (amb portes d´accés doble interior-exterior), menjador-sala d´estar ampli amb llar de foc, saleta-pas amb espai per rentadora-assecadora, congelador, etc…, porxo-terrassa i jardí. (disposa d´espai per instal·lació de piscina)

P1ª: Distribuidor-estudi, dormitori individual, dormitori doble amb vestidor, bany complert amb banyera

Les dues plantes es comuniquen amb escala metàl·lica de disseny. La coberta de la casa esta feta amb estructura de fusta i panell sandwich amb acabat encadellat de pi; façanes principalment de pedra, amb parts estucades amb morter pintat, fusta i xapa d´acer corten (color rovellat), amb bons aïllaments; calefacció amb domòtica (control per mòbil), caldera de gas-oil i radiadors d´al·lumini (tovallolers en banys), alarma seguretat.

*El mobiliari no s´inclou

Preu venda: 325.000 €