Finca rústica en venda, 4,5 Ha amb casa – masia de 2 habitatges totalment reformada a Castellar de la Ribera (Solsonès) – PR1251

Castellar De La Ribera - Solsonès

  • Número d'habitacions: 7
  • Número de banys: 4
  • Metres útils: 400 m2

Descripció

Finca rústica en venda de 4,5 Ha de bosc-matoll, amb casa – masia reformada i ampliada amb 2 habitatges independents i cobert amb porta (garatge) per a 2-3 cotxes.

Habitatge -Ampliació: consta de 3 dormitoris en total, un tipus suite (dormitori amb bany privat) situat a planta baixa i dos dormitoris més en planta primera. En total disposa de 3 banys, un bany petit i dos complerts; cuina independent, saleta safareig-rebost, sala d´estar-menjador amb foc a terra i amb accés a terrassa-porxo. Paviment de gres en les dues plantes.

Habitatge – Reforma: consta en total de 4 dormitoris dobles, un situat en planta baixa, i 3 en planta primera; dos banys complerts, cuina gran independent amb saleta safareig-rebost i menjador espaiós amb foc a terra. En panta sotacoberta es disposa d´espai diàfan (golfes) prevista per habilitar si s´escau. (disposa de calefacció, coberta de fusta aïllada, etc…). Paviment de gres en PB i de parquet en P1.

Tots dos habitatges funcionen amb caldera de pellet i calefacció per terra radiant (amb possibilitat de funcionar amb gas-oil si es desitja), disposen de fusteria exterior d´al·lumini amb vidre doble i mosquiteres, bons aïllaments i acabats de 1ª qualitat. Bon accés per la crta C-26, asfaltat excepte els ultims 800 m que són de camí en molt bon estat; distància aprox a Solsona 10 Km.

Preu venda: 495.000 €